Post by cake_shirini_ironi

⁨ ⁨ سوهان خونگی، شیرینی اصیل ایرانی 🍮 با طعم طلایی و بافتی ترد و لطیف… در این ویدئو یاد بگیر چطور با چند ماده ساده، یه اثر هنری خوشمزه بسازی 💛 @maral_parsafard
مطلب آموزشی
زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
مشاهده محتوای اصلی

Post by cake_shirini_ironi

⁨ ⁨ سوهان خونگی، شیرینی اصیل ایرانی 🍮
با طعم طلایی و بافتی ترد و لطیف…
در این ویدئو یاد بگیر چطور با چند ماده ساده، یه اثر هنری خوشمزه بسازی 💛
@maral_parsafard

چیزایی که لازم داریم:
آرد سه صفر یا قنادی ۱۰۰گرم
آرد جوانه ی گندم ۱۰گرم
روغن حیوانی یا کره ۱۳۰گرم
شکر ۱۳۰گرم
هل یک قاشق چایخوری
گلاب۳قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
زعفران غلیظ دم کرده دو قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
پسته برای تزیین که از بادام هم میتونید استفاده کنید

اگه ترازو‌نداری و‌مقدار مواد به پیمانه رو‌میخوای کلمه ی “پیمانه” رو کامنت کن تا مقادیر به پیمانه براتون ارسال بشه.
آرد قنادی و آرد جوانه ی گندم رو الک میکنیم و با آب مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم به قدری هم میزنیم که آبش تبخیر بشه و رنگش یه مقدار تیره تر بشه حدوداً یک ساعتی هم میزنیم چون اگه حرارت رو زیاد کنی یا ازش غافل بشی گوله میشه
وسپس شکر رو اضافه میکنیم و تا جایی هم میزنیم که دونه های شکر حل بشن و زعفرون غلیظ دم کرده رو اضافه میکنیم و یه کم بعد. روغن حیوانی یا کره رو اضافه میکنیم و برای اینکه روغن جذب مواد بشه یک عدد زرده ی تخم مرغ رو با گلاب مخلوط میکنیم و به موادمون اصافه میکنیم و در آخر هل رو اصافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد از ظرف جدا شه و دور کفگیر جمع شه،حالا وقتشه که مواد رو به چند قسمت تقسیم کنیم و چند ثانیه ای منتظر بمونیم یه کوچولو از دما بیافتن ولی خیلی وقت رو تلف نمیکنیم که اگه زیادی سرد بشن دیگه فرم نمیگیرن با استفاده از گوشتکوب سنگین بکوبیمشون و صافش کنیم و پسته رو هم همینطور و نوش جانتون.


#سوهان_خونگی #آموزش_آشپزی #شیرینی_سنتی #دسر_ایرانی #سوهان #آشپزی_ایرانی #شیرینی_خونگی #دستور_آشپزی #آشپزی_آسان #سوهان_قم #دسر_خونگی #خوشمزه #آشپزی_با_عشق #ویدیو_آشپزی⁩⁩

بازگشت به صفحه اصلی