Post by cook_tanaz
با آب سرد نپز چون رنگش بد میشه و … همه ی نکاتی که باید بدونی رو گفتم🥰👇 cookbookpure لبوها رو تمیز بشور سرو ته شونو بزن و با آب جوش بزار رو حرارت ملایم بپزه اواس
Post by cook_tanaz
با آب سرد نپز چون رنگش بد میشه و … همه ی نکاتی که باید بدونی رو گفتم🥰👇
cookbookpure
لبوها رو تمیز بشور سرو ته شونو بزن و با آب جوش بزار رو حرارت ملایم بپزه
اواسط پخت دونه های به رو اضافه کن…
وقتی کامل پختن پوستشون رو بگیر و به شکل دلخواه برش بزن…
به آب لبو نبات اضافه کن حل شد لبوهای خرد شده رو اضافه کن دوباره بزار روی حرارت تا به غلظت دلخواهتون برسه
برای براق شدن لبوها بعد از پخت یکی دو ق سرکه میتونی اضافه کنی اگه دوست داشتی
در نهایت با رعایت این نکات یه لبوی فوق العاده خواهید داشت😋🤌
ذخیرش که حتما لازمت میشه👌
#روزمرگی #لایف_استایل
#لبو #چغندر #آشپزی #میان_وعده #عصرانه #آشپزی #نکات_ریز_خانه_داری #باسلیقه_باشیم #خانمها_بدانند #سرماخوردگی #پاییز #آموزش #کاربردی #دمنوش #قورمه_سبزی #خوشمزه #کدبانوگری #lifestyle