Post by m_sadat_mirsafian
Post by m_sadat_mirsafian
❌ در این پست موارد زیر را یاد میگیرین ❌
✅ آموزش باسلوق زعفرانی و ساده به صورت کاملا حرفه ای
✅ آموزش اینکه چیکار کنید باسلوق اصلا بوی خامی نشاسته نده
✅ چطوری باسلوق شفاف و براق داشته باشین
✅ چیکار کنید باسلوق ماندگاری بالایی داشته باشه
🌺 ممنون میشم اگه از دستورات پیجم استفاده کردین فاتحه ای برای پدر عزیزم بخونید 🌺
@m_sadat_mirsafian
@m_sadat_mirsafian
#باسلوق
✅ مواد لازم باسلوق ساده ✅
🍃 نشاسته گل (گندم ) ۱۳۰ گرم
🍃 آب خنک برای استراحت نشاسته ۴۴۰ گرم
🍃 آب خنک برای بعد از استراحت نشاسته ۱۸۰ گرم
🍃 پودر ژلاتین ۱۷ گرم
🍃 آب خنک برای پودر ژلاتین ۵۵ گرم
🍃آب خنک برای شکر ۴۰۰ گرم
🍃 شکر ۳۰۰ گرم
🍃 جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چای خوری
🍃 گلاب ۸۰ گرم
🍃 عرق هل ۲ قاشق چای خوری
🍃 گلوکز ۲۵ گرم
🍃کره پاستوریزه ۲۵ گرم
🍃 روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
╭┅💠🌹🌹💠┅╮
🔴 مواد باسلوق زعفرانی هم مثل باسلوق ساده هست و فرقی نداره فقط مقدار گلاب برای باسلوق زعفرانی ۶۰ گرم هست و زعفران دم کرده هم داره که زعفران دم کرده حدود ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری هست 🔴
╭┅💠🌹🌹💠┅╮
⬅️ حتما از نشاسته گل تازه استفاده کنید و کهنه نباشه اگه کهنه باشه باسلوق شما ترش میشه
⬅️ نشاسته گل را با آب خنک که ۴۴۰ گرم هست مخلوط کنید و بعد که نشاسته حل شد باید ۸ الی ۱۰ ساعت ظرف نشاسته استراحت کنه و اصلا در مدت استراحت بهش دست نزنید و نشاسته و آب را مخلوط نکنید تا نشاسته ته نشین بشه و آب روی نشاسته جمع بشه بعد از ۸ ساعت ظرف را کمی کج کنید و حواستون باشه نشاسته با آب مخلوط نشه و آب اضافه را با قاشق خارج کنید (فیلم را ببینید متوجه میشین )
⬅️ پودر نارگیل چرب برای باسلوق استفاده کنید
⬅️ وقتی باسلوق آماده شد و از حرارت افتاد در قیف بریزین و روی پودر نارگیل که حفره ایجاد کردین پایپ کنید و یه گردو روش بذارین و با پودر نارگیل پوشش بدین این باسلوق اولش شل هست و نمیتونید راحت گرد کنید یه ۱۰ دقیقه صبر کنید تا باسلوق کمی خودش را بگیره و بعد مثل فیلم گرد کنید تا شکیل باشه
⬅️ باسلوق را بعد از اینکه گرد کردین هنوز شل هست و طبیعی هست و یه ساعت در محیط بمونه خودش را میگیره و هر چی بمونه سفت تر هم میشه
⬅️ وقتی تمام باسلوق ها آماده شد اصلاااا در ظرف در بسته نذارین چون هنوز کامل خشک نشده و ممکنه کپک بزنه بذارین حداقل ۱۲ ساعت استراحت کنه تا ۱۸ ساعت روی توری در محیط آشپزخونه بمونه
⬅️ میتونید در یخچال نگهداری کنید ولی قبل سرو بذارین در ظرف در بسته در محیط آشپزخونه ۲ ساعت بمونه و بعد سرو کنید
#باسلوق_گردویی#لوکوم#یلدا#دسر#شیرین