Post by zahra.bano575
Post by zahra.bano575
شیرینی آوردم براتون نرم و راحت و آسون
#شیرینی_مربایی_زهرابانو
🍪 شیرینی کرهای نرم با مغز مربا (مخصوص شب یلدا)
مواد لازم
کره نرم: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ⅓ لیوان (اگه شیرینتر میخوای → ½ لیوان)
تخممرغ: ۱ عدد
وانیل
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
آرد: حدود ۱ و ¼ لیوان
مربای غلیظ (آلبالو، انار، توتفرنگی…)
طرز تهیه
1. کره + پودر قند را ۲–۳ دقیقه بزن تا کرمی و روشن شود.
2. تخممرغ و وانیل را اضافه کن.
3. نشاسته و آرد را کمکم اضافه کن تا خمیر نرم و لطیف و نچسب شود، داخل نایلون بزارید.
4. ۳۰ الی یکساعت یخچال استراحت بده.
5. بعد سطح زیر و روی خمیر آرد پاشی کنید خمیر به ضخامت دو سه میلی پهن کنید ، کاتر بزنید و وسط نصف کوکی ها با ماسوره کاتر دایره بزنید .
6.
7. در فر ۱۸۰ درجه، ۱۰–۱۳ دقیقه بپز.
(رنگش تغییر نکند فقط کف کمی طلایی شود.)
وقتی خنک شد وسطش مربا سفت یا مارمالاد با کارامل یا گاناش بزنید.
اگه براتون مفید بود برای شادی روح پدرم و سلامتی امام زمان صلواتی بفرستید ❤️
#یلدا
#شب_یلدا
#شب_چله
#یلدایی
#شیرینی_یلدایی
#بیسکویت_یلدایی
#دسر_یلدایی
#کیک_یلدایی
#انار
#هندونه
#یلدا۱۴۰۴
#یلداخلاقی
#یلدا_ایرانی
#یلدا_با_عشق
#یلدا_سنتی
#یلدا_رسمی
#دسر_خاص
#شیرینی_خونگی
#شیرینی_آسان
#دستور_آشپزی
#آشپزی_آسان
#آشپزی_خلاق
#آشپزی_خونگی
#ایده_یلدایی
#یلدا_نزدیکه
#یلدا_چی_بپزم
#یلدا_چیست
#پخت_و_پز
#شیرینی_زهرابانو